Opdrachtgevers over ons

Remke van der Brugge en Ida van der Plas, opdrachtgevers en eigenaren Huisartspraktijk Uddel.

“Wij kunnen Mannen in de Ruimte van harte bij u aanbevelen voor uw zakelijke project.”

“Mannen in de Ruimte en de Ideale huisartspraktijk! In 2015 werd het ruimtegebrek in onze huisartspraktijk zodanig dat de wens tot verbouwen meer werd dan alleen een voornemen. De eerste vraag die wij onszelf gesteld hebben was: Wat is voor ons de ideale praktijk? Deze zin hebben wij in Google gezet en de zoekresultaten brachten ons op de website van Mannen in de Ruimte.

Na een voorzichtige vraagstelling op de website kwam direct de volgende dag een enthousiaste reactie van Maarten, een van de architecten van Mannen in de Ruimte. Zij boden aan te komen praten en een variantenstudie te doen zodat wij de mogelijkheden binnen de bestaande ruimte konden bekijken en beoordelen. Lees meer...

Jantje en Rein Lammers, opdrachtgevers vrijstaande woning Assen:

“Vakkennis, gecombineerd met passie en realisme heeft ertoe geleid dat wij, maar ook zij, heel blij en trots zijn met het uiteindelijke resultaat!

“Na anderhalf jaar is ons nieuwe huis klaar! Vanwege de bijzondere vorm van de kavel die we hebben gekocht, waren wij van mening dat we een architect zouden moeten inschakelen om recht te doen aan de kavel en het landschap. Maarten belde spontaan n.a.v. de adressenlijst van kopers en vanaf de eerste kennismaking hadden we het idee dat we samen met Maarten en Pieter van “Mannen in de ruimte” een huis aan het ontwerpen waren. Zij deden moeite om zicht te verdiepen in onze leefstijl, leefomgeving en wensen. Uit spontane gesprekken wisten zij de kern van onze ideeën op te pakken. Lees meer...

Eric De Groot, opdrachtgever verbouwing Eetcafé Dwaze Zaken:

“De architecten van Mannen in de ruimte hebben ons verbaasd met hun creatieve oplossingen, flexibiliteit en duidelijke communicatie.

“De keuken in ons eetcafé was al jaren te klein. Gelukkig konden we de kelder in het historische pand in het hartje van de hoofdstad erbij huren. Om deze ruimte van 90 m2 geschikt te maken voor een horecakeuken was echter een grondige verbouwing nodig. Hierbij was een architect onmisbaar. We stuitten al snel op een jong creatief bureau dat de uitdaging wel zag zitten: Mannen in de ruimte. De samenwerking verliep uitstekend. Het project is in nauwe samenwerking met de hoofdaannemer snel en soepel verlopen.
De keuken is ondertussen vol in bedrijf. Lees meer...

Gerard Weinans, huisarts en opdrachtgever verbouwing Gezondheidscentrum Ruinerwold:

“De assistentes hebben hun prachtige vergrote ruimte betrokken, genieten ervan en voelen zich zeer op hun gemak.”

“De verbouwing van ons Gezondheidscentrum is een hele klus. De samenwerking tijdens de planfase en tijdens de verbouwing door Mannen in de Ruimte is zeer goed verlopen. De assistentes hebben hun prachtige vergrote ruimte betrokken, genieten ervan en voelen zich zeer op hun gemak.
De verbouwing betreft niet alleen een gehele upgrade van het gebouw, maar ook een upgrade intern. Drainage werd verbeterd, de isolatie aangepast en er wordt ventilatie en airconditioning gerealiseerd. Ook het totale sanitair, zowel boven bij de kinderfysiotherapie en logopedie, als beneden bij de huisartsenpraktijk en fysiotherapie wordt vernieuwd. Ook de parkeerplaatsen en het terrein gaan op de schop. De bereikbaarheid door middel van elektronische bediening van de entree is inmiddels in gang gezet.”

Fam. Brands, opdrachtgevers uitbreiding vrijstaande woning Hoorn:

Het is naar onze smaak erg goed uitgepakt. De uitbouw past nu echt bij ons huis!

“We wilden een uitbouw aan ons huis zodat we meer ruimte bij de keuken kregen en binnendoor naar de garage konden. Maarten heeft als eerste goed onze wensen en eisen met ons doorgenomen, daarin is hij een goede luisteraar. Daarna heeft hij onze wensen doorvertaald in twee ontwerpen met een binnen- en buitenontwerp. Door zijn 3D-tekeningen konden we ons goed een voorstelling maken hoe het er in werkelijkheid uit kwam te zien en konden we gezamenlijk nog wat cruciale laatste aanpassingen doen. Lees meer...

Arend Buren, opdrachtgever Ecologische kop-staartwoningen op bosperceel:

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met deze professionals.”

“Maarten en Pieter hebben voor ons een uitstekend plan gemaakt voor het realiseren van drie woningen op een perceel in het buitengebied van Waalre. Dit project was eerder al twee maal door de gemeente afgewezen. Naar aanleiding van dit nieuwe plan gaat de gemeente nogmaals kijken of dit nu wel gerealiseerd kan worden.
Maarten en Pieter hebben een uitstekende presentatie voor de wethouder gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met deze professionals.”

Marloes van der Hout en Jeroen Brugman, opdrachtgevers van de woning met yogastudio in Haarlem:

“De ontwerpuitdaging wordt analytisch benaderd met veel ruimte voor terugkoppeling van de klant.”

“De mannen in de ruimte hebben een schetsontwerp gemaakt voor ons toekomstige huis op de Oranjeboomstraat. De openhaardenwinkel die we kochten moest een woonhuis worden met aangrenzend een yogastudio. We zijn erg positief over het proces en het eindresultaat.
Maarten en Pieter hebben in korte tijd een goed beeld gevormd van onze wensen en zijn in staat deze wensen te vertalen naar een ontwerp wat daar haarfijn bij aansluit. Lees meer...

Marian Wiegersma, opdrachtgeefster te verbouwen woonboerderij Nij Beets:

“De vorm van de boerderij blijft behouden en toch wordt het van binnen een modern en licht huis.”

“We vonden het erg leuk dat jullie tijdens het eerste gesprek afbeeldingen meegenomen hadden om erachter te komen wat onze smaak is. De drie concept-ontwerpen die jullie na het eerste gesprek gemaakt hadden, hebben ons goed geholpen om een idee te krijgen van wat we mooi vinden en hoe we graag willen dat het uiteindelijk wordt.
De maquettes waren erg behulpzaam, ze maken het makkelijker voor te stellen hoe het er uiteindelijk uit zal zien. Lees meer...